UW BROWSER IS NIET MEER UP TO DATE

De versie van uw browser is verouderd, waardoor de inhoud van deze website niet volledig en juist wordt getoond.
Een update van uw browser is veiliger voor uw computer, werkt sneller en ondersteunt de huidige technologie.UPDATE MIJN BROWSER

×

Vivaldi Entree
Vivaldi binnenplaats
Vivaldi waterpartij
Vivaldi tussengevel
Vivaldi entree
Vivaldi verdieping
Vivaldi van binnen uit
Vivaldi uitgang
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Verpleeghuis Vivaldi

Verpleeghuis REC Vivaldi heeft een nieuwbouw gerealiseerd waarin  Aluminium Gevels van Lieftink Geveltechniek zijn aangebracht, De voorwaarde was, dat de bewoners, hun welzijn en het prettig wonen centraal zouden staan. Het gebouw gelegen op een eiland is verbonden met de omgeving. De bouwkundige uitgangspunten waren toekomstwaarde creëren en een prettige werkomgeving voor alle bewoners en medewerkers

Facts

Opdrachtgever
Verpleeghuis Vivaldi
Architect
Seed architecten
Aannemer
J.P. v. Eesteren Bunnik
Opleverdatum
jan-2012
Provincie
Noord Holland