UW BROWSER IS NIET MEER UP TO DATE

De versie van uw browser is verouderd, waardoor de inhoud van deze website niet volledig en juist wordt getoond.
Een update van uw browser is veiliger voor uw computer, werkt sneller en ondersteunt de huidige technologie.UPDATE MIJN BROWSER

×

vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Steinwegkantine – Walhalla Theater

In de loop van 2014 werd gestart met de verbouwing en renovatie van de voormalige Steinwegkantine aan de Veerlaan tot tweede theaterzaal. De loodsen en de kantine stammen uit 1900 respectievelijk 1950. Het authentieke gevelbeeld is gerespecteerd en integraal in de akoestische voorzieningen opgenomen. Geluidisolerende voorzieningen werden gecombineerd en de thermische isolatie werd verbeterd om het energieverlies te beperken en het gebouw te verduurzamen. Voor de gevel is een eigen ontworpen 40mm (aanzicht breedte) vliesgevel systeem toegepast gebaseerd op Schüco FW 40+.

Facts

Opdrachtgever
Stichting Volkskracht Historische Monumenten
Architect
Van Schagen Architekten
Aannemer
Dura Vermeer
Opleverdatum
september 2014
Provincie
Zuid-Holland