UW BROWSER IS NIET MEER UP TO DATE

De versie van uw browser is verouderd, waardoor de inhoud van deze website niet volledig en juist wordt getoond.
Een update van uw browser is veiliger voor uw computer, werkt sneller en ondersteunt de huidige technologie.UPDATE MIJN BROWSER

×

vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
vervaardigde fotografie met copyrights
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Verpleeghuis Oudshoorn

Een moderne en prettige leefomgeving was het uitgangspunt voor de nieuwbouw van verpleeghuis Oudshoorn. Door de gefaseerde bouw op de oorspronkelijke plek van dit verpleeghuis is daarbij de vertrouwde leefomgeving gehandhaafd. De ekers, opgebouwd uit aluminium kozijnen, vormen een speelse uitstraling. De automatische toegangsdeuren zorgen voor een hoog comfort.

Facts

Opdrachtgever
Rijnland Zorggroep
Architect
Rothuizen van Doorn 't Hooft
Aannemer
Maasbouw bv
Opleverdatum
voorjaar 2014
Provincie
Zuid-Holland