03/07

Vacature: tekenaar / engineer (mbo of hbo) – ook voor starters!

Wij investeren in jou!

Ben je ambitieus? En heb je net je diploma Bouwkunde of Werktuigbouwkunde (mbo of hbo) op zak? Of heb je al een aantal jaar ervaring als engineer? En ben je op zoek naar een uitdagende baan als tekenaar/engineer? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons engineeringsteam!

 

Innovatieve constructies ontwerpen

Wij ontwerpen, produceren en monteren kwalitatief hoogstaande aluminium gevels, ramen en deuren voor nieuwbouw, maar ook voor renovatieprojecten. Onze constructies kunnen brand-, kogel- en/of inbraakwerend zijn. Domotica is niet meer weg te denken uit een vooruitstrevend gevelontwerp, dus ook projecten met automatische ramen en deuren komen regelmatig voorbij. Wij produceren alleen op wens van onze klanten en bouwen soms de meest bijzondere constructies. Maar onze core business bestaat daarnaast uit grotere series ramen, deuren of vliesgevels als onderdeel van grotere projecten. Iedere werkdag is daarom voor onze engineers weer anders.

 

Lekker werken, veel leren en doorgroeien

Bij ons teken je met AutoCAD en/of met Revit in een BIM ontwerp (virtuele bouwconstructies). Ben je daar nog geen pro in? Geen probleem, want wij verzorgen je opleidingen en trainingen. Daardoor kun jij straks perfect uit de voeten met innovatieve tekenprogramma’s en daar heb je de rest van je carrière plezier van!

Naast je ontwerpwerkzaamheden ondersteun je onze projectleiders, onder meer door kwaliteitscontroles op de bouwlocaties uit te voeren. Je bent dus ook nog eens verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geleverde product. Heb je doorgroeiambities, graag! Als organisatie zijn wij altijd in ontwikkeling, dus kansen genoeg. Kortom: een hele uitdaging voor wie durft.

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief met cv naar Dirk, via vacature@lieftink.nl. Ook voor vragen kun je bij hem terecht. Uiterlijk 1 september 2018 laten wij je weten of je bent uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 

Hopelijk tot snel!

 

Dirk Lieftink

Terug naar het nieuwsoverzicht