12/07

Vacature: Leerling Binnenmonteur (vmbo-t)

Met citroenen en muntjes van vijf cent liet jij vroeger al lampen branden. Binnen korte tijd zie jij de logica in een bouwtekening. Jij bent namelijk gek van techniek. Dan zou je eens een kijkje in onze werkplaats moeten nemen!

 

Vind jij het leuk om dingen te produceren? Heb jij technisch inzicht, beschik je over een praktisch werk- en denkniveau? Ben je op zoek naar een uitdagende baan als Binnenmonteur en ben je bereid de BBL opleiding Constructiewerker te volgen? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in ons team van monteurs.

 

Gevels, ramen en deuren

Wij produceren en monteren kwalitatief hoogstaande aluminium gevels, ramen en deuren voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Onze constructies kunnen brand-, kogel- en/of inbraakwerend zijn en zijn regelmatig voorzien van de nodige domotica. Wij produceren alles volgens de wensen van onze klanten.

 

Produceren van gevels

Lieftink heeft bijna altijd BBL leerlingen van het mbo die wij samen met het mboRijnland Leiden opleiden tot volwaardige vakmensen. Je begint met de eenvoudige werkzaamheden en voor je het weet bedien je onze CNC machines. Het is voor deze functie belangrijk dat jij technisch inzicht hebt.

 

Solliciteren?

Zie jij jezelf al als Binnenmonteur bij Lieftink werken? Stuur je motivatiebrief met cv naar vacature@lieftink.nl. Ook voor vragen kun je bij dit e-mailadres terecht. Uiterlijk 1 september 2018 laten wij je weten of je bent uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 

Hopelijk tot snel!

Terug naar het nieuwsoverzicht