24/11

VACATURE: Verkoper/calulator (mbo/hbo), ook voor starters!

Wij investeren in jou, jij investeert in ons!

Heb je net je diploma Bouwkunde of Werktuigbouwkunde (mbo of hbo) op zak? Of heb je een aantal jaar ervaring in techniek of een sterke interesse voor techniek? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren naar de uitdagende baan als verkoper/calculator. Wie weet maak jij dan binnenkort deel uit van ons team.

 

Geavanceerde en Mooie producten

Wij produceren en monteren kwalitatief hoogstaande aluminium gevels, ramen en deuren voor mooie, uitdagende nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze constructies kunnen wij isolerend, geluid-, brand-, kogel- en/of inbraakwerend uitvoeren of met combinaties hiervan. Steeds meer worden onze kozijnen voorzien van domotica (op afstand openen van ramen, deuren enz.). Al onze opdrachten zijn klantgestuurd, die wij maken volgens de wensen van onze opdrachtgever.

 

Jezelf ontwikkelen in een gemoedelijke sfeer

Wij realiseren resultaten met elkaar in een gemoedelijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar, klanten en overige relaties. Samen werken we aan de ontwikkeling van onze organisatie, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van jou. Vind je het fijn om mee te denken over ontwikkelingen van producten, projecten en processen? Dan ben jij wellicht de geschikte nieuwe collega voor ons.

 

De functie

Voordat wij onze hoogwaardige gevelelementen kunnen maken, zetten we de klantvraag om naar een passende aanbieding. Hierbij is een precieze, doordachte begroting van onschatbare waarde. Hierbij is aandacht voor de productie- en montagemethode en voor de veiligheid voor gebruikers en monteurs. Duurzame bouwkundige detailleringen worden bedacht met oog voor design. Bij renovatieprojecten bespreek je de wensen en mogelijkheden met de klant, waarbij eigen inzicht een grote rol speelt. Bij kleine projecten neem je zelf de verantwoording. Bij groter werk doe je dat als team. Onmisbare calculatiesoftware, een geavanceerde productgenerator en een ERP-systeem staan tot je beschikking.

Een functie met veel facetten dus en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Heb je geen ervaring, maar wel de spirit? Geen probleem, want wij verzorgen je opleidingen en trainingen. Bovendien staan je ervaren collega’s altijd voor je klaar. Wil je daarnaast een aanvullende vakopleiding volgen? Wij investeren graag in je!

 

Wil je solliciteren?

Geïnteresseerd, stuur dan je motivatiebrief met cv t.a.v. Joost Plompen en/of Jarno van der Graft naar vacature@lieftink.nl. Ook voor vragen kun je bij ons terecht. Uiterlijk 1 februari 2022 laten wij je weten of je bent uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Hopelijk tot snel!

Joost en Jarno

 

Profiel

 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld
  bouwkunde of werktuigbouwkunde.
 • Bereid om opleidingen te volgen.
 • Accurate werkhouding, commerciële en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt Collegialiteit hoog in het vaandel.
 • Vrouw/man.

 

Aanbod

 • Uitdagende en veelzijdige positie in een flexibele, open en platte organisatie
  die de ontwikkeling van haar werknemers hoog in het vaandel heeft staan.
 • Opleidingsmogelijkheden, denk hierbij aan:
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal en Techniek.

 

Contactpersoon

Naam: Joost Plompen en/of Jarno van der Graft
E-mail: vacature@lieftink.nl
Telefoon: 0172-469670
Voor meer informatie zie ook www.lieftink.nl

 

Terug naar het nieuwsoverzicht