Vacature werkvoorbereider
24/11

VACATURE: Werkvoorbereid(st)er (mbo/hbo), ook voor starters!

WIJ INVESTEREN IN JOU, jij investeert in ons!

Heb je net je diploma Bouwkunde of Werktuigbouwkunde (mbo of hbo) op zak? Heb je een aantal jaar ervaring in techniek? Of heb je een sterke interesse voor techniek? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren naar de uitdagende baan als werkvoorbereider. Wie weet maak jij dan binnenkort deel uit van ons team in de functie van werkvoorbereid(st)er!

 

Geavanceerde en mooie producten

Wij produceren en monteren kwalitatief hoogstaande aluminium gevels, ramen en deuren voor mooie, uitdagende nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze constructies kunnen wij isolerend, geluid-, brand-, kogel- en/of inbraakwerend uitvoeren of met combinaties hiervan. Steeds meer worden onze kozijnen voorzien van domotica (op afstand openen van ramen, deuren enz.). Al onze opdrachten zijn klantgestuurd, die wij maken volgens de wensen van onze opdrachtgever.

 

Jezelf ontwikkelen in een gemoedelijke sfeer

Wij realiseren resultaten met elkaar in een gemoedelijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar, klanten en overige relaties. Samen werken we aan de ontwikkeling van onze organisatie, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van jou. Vind je het fijn om mee te denken over ontwikkelingen van producten, projecten en processen? Dan ben jij wellicht de geschikte nieuwe collega voor ons.

 

De functie

Voordat wij onze hoogwaardige gevelelementen kunnen maken, worden de materialen en middelen ingekocht. Hierbij is een precieze, doordachte werkvoorbereiding van onschatbare waarde. Hierbij is aandacht voor de productie- en montagemethode en voor de veiligheid voor gebruikers. Duurzame bouwkundige detailleringen worden bedacht met oog voor design. De maatvoering van renovatieprojecten meet je zelf in het werk op, waarbij eigen inzicht een grote rol speelt. Bij kleine projecten neem je zelf de verantwoording. Bij groter werk doe je dat als team. Onmisbare hulpmiddelen zoals AutoCad, geavanceerde productgenerator en een ERP-systeem staan tot je beschikking.

 

Als werkvoorbereid(st)er bij Lieftink Geveltechniek houd je je bezig met veel facetten en krijg je volop de mogelijkheid je te ontwikkelen. Heb je geen ervaring, maar wel de spirit? Geen probleem, want wij verzorgen je opleidingen en trainingen. Bovendien staan je ervaren collega’s altijd voor je klaar. Wil je een aanvullende vakopleiding volgen? Wij investeren graag in je!

 

Wil je solliciteren?

Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief met cv t.a.v. René Vonk en/of Joost Plompen via vacature@lieftink.nl. Ook voor vragen kun je bij ons terecht. Uiterlijk 1 februari 2022 laten wij je weten of je bent uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Hopelijk tot snel!

René en Joost

 

Profiel

 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld:
  bouwkunde of werktuigbouwkunde.
 • Bereid om opleidingen te volgen.
 • Accurate werkhouding, communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen.
 • Collegialiteit hoog in het vaandel hebben.
 • Vrouw/man.

 

Aanbod

 • Uitdagende en veelzijdige positie in een flexibele, open en platte organisatie
  die de ontwikkeling van haar werknemers hoog in het vaandel heeft staan.
 • Opleidingsmogelijkheden, denk hierbij aan:
 • Doorgroeimogelijkheden (bij gebleken geschiktheid).
 • Passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal en Techniek.

 

Contactpersoon

Naam: René Vonk en/of Joost Plompen
E-mail: vacature@lieftink.nl
Telefoon: 0172-469670
Voor meer informatie zie ook www.lieftink.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht