13/03

2014 begint weer met veel nieuwe opdrachten

Ook in 2014 hebben we weer veel nieuwe en mooie projecten in opdracht. Zo gaan voor de Vries en Verburg aan de slag in Rotterdam aan de realisatie van Condor Heavy Services op het RDM terrein. Voor dezelfde opdrachtgever zetten we in Noordwijkerhout onze tanden in Puyckendam, een nieuwbouwproject voor een school en appartementen.

In opdracht van Van de Burgt & Strooij laten we onze fabriek draaien voor Meyster’s Buiten, op het voormalig terrein van sojafabrikant Cereol in Utrecht. Daarnaast gaan we renovatie van de Albert Heijn in Leidschendam verzorgen en werken we aan wat kleinere projecten, zoals 2 prachtige nieuwbouw woningen, één in opdracht van Villabouw Mattone BV en één in opdracht Van Leent Bouw.

Maar we gaan natuurlijk ook graag voor u aan de slag!

Terug naar het nieuwsoverzicht