'Het ontwerp was moeiteloos

uit te voeren in de praktijk.'

dhr. P. van Mil - Aannemingsbedrijf Van Mil

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw is duurzaam en energiezuinig bouwen van belang, maar is efficiëntie net zo belangrijk. Daarom zoekt u een betrouwbare en ervaren partner die denkt in oplossingen en
weet hoe nieuwbouwprojecten het beste aangepakt kunnen worden. Constructie, productie, transport, montage en garantie op het eindproduct bij één en dezelfde partij. Dat is de efficiëntie van Lieftink.

'Ingrijpende renovatieprojecten

met behoud van authentieke details.'

dhr. P. Voorham - VVE Maritima-Marevista

Renovatie

In de renovatiemarkt heeft Lieftink een goede naam opgebouwd als ervaren en betrouwbare partner. Alles in eigen beheer doen, zonder tussenkomst van een bemiddelend orgaan zorgt voor een probleemloze voortgang van renovatieprojecten. Dat is de kracht van Lieftink.
Zowel middelgrote als grote projecten worden vanuit deze kracht gerealiseerd. Daarnaast blijft een deel van het bedrijf ingesteld op enkel stuks en kleine series, waarmee ook specifieke maatwerkprojecten aan Lieftink goed zijn besteed.

Een bedrijf dat sfeer,

kwaliteit en hoogwaardige service ademt.'

dhr. E.A. Bridié

Onderhoud

Voor een langere levensduur van uw gebouw. Om de uitstraling van het gebouw te behouden en kosten voor onderhoud te besparen, biedt Lieftink diverse mogelijkheden om het onderhoud van uw pand te regelen. Met een onderhoudsplan van Lieftink kunt u erop vertrouwen dat u het beste uit uw gebouw haalt. Denk hierbij aan levensduur, uitstraling, prestatie en energieverbruik.
Zo heeft u er geen omkijken meer naar, terwijl Lieftink zorgt dat u blijft voldoen aan de gestelde normen. Een onderhoudsplan kunt u afnemen voor de gehele levensduur of voor een gedeelte van de levensduur. Houdt uw gebouw in optimale conditie en voorkom ongeplande kosten met een onderhoudsplan op maat.