'LIEFTINK ONDERSCHEIDT ZICH VAN

ANDERE BEDRIJVEN EN LEVERT GEGARANDEERD KWALITEIT.'

Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche

Projecten

Bedrijfspanden
Horeca
Hotels
Openbare ruimte
Overheidsinstelling
Scholen
Showrooms
Sportaccommodaties
Winkels
Woningen
Zorginstellingen

Certificeringen

ISO 9001

Lieftink voldoet aan internationale eisen op gebied van kwaliteitsmanagement (transparantie, procesmanagement, monitoren, continue verbetering, realisatie van doelstellingen, actieve rol van het management). meer over ISO 9001 >>

VMRG Keurmerk

Dit geeft aan dat u met deskundigheid te maken heeft op het gebied van de metalen gevelbouw. Lieftink levert gegarandeerd kwaliteit en voldoet aan alle wettelijk geldende normen en voorschriften als omschreven in de Kwaliteitseisen en Adviezen. meer over het VMRG keurmerk >>

VCA-certificaat

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Dit certificaat onderschrijft dat Lieftink er alles aan doet om haar werknemers veilig te laten werken en het risico op ongelukken minimaliseert. meer over VCA >>

Qualicoat

Qualicoat is een internationaal keurmerk en de hoogst gebruikte normering voor de proces- en productkwaliteit van coating op aluminium in de gevelbouw. meer over Qualicoat >>

Alueco

AluEco bevordert duurzaamheid en zorgt in de gevelbouw voor o.a. het beheren van een marktconforme recycleketen. Door hergebruik van aluminium wordt een hoogwaardig en duurzaam gebruik van dit metaal gegarandeerd. Daarnaast stimuleert AluEco het gebruik van moderne geveltechnologie voor duurzame gebouwen. meer over AluEco >>

Erkend leerbedrijf

SBB staat voor de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. Zij zijn verantwoordelijk voor de erkenning en behoud van het label ‘Erkend leerbedrijf’ meer over SBB >>

FPC

Om voor certificatie in aanmerking te komen beschikken wij als fabrikant over een gedocumenteerd FPC-systeem. Dit om te waarborgen dat de door ons op de markt gebrachte brand- en/of rookwerende ramen en deuren voldoen aan de prestaties die wij in onze CE-markering en Prestatieverklaring (DoP) verklaren.

SCL gecertificeerd trede 3

SCL staat voor “Safety Culture Ladder”, voorheen de Veiligheidsladder.
Het betreft een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn van het bedrijf te meten.  Trede 3 staat voor het niveau “Berekenend” Dit criterium wordt als verplichting opgenomen in aanbestedingen en contracten in de bouw zoals vastgelegd in de maatregel Veiligheid in Aanbestedingen (ViA).
De maatregel maakt onderdeel uit van de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) die ondertekend is door ProRail, Rijksvastgoedbedrijf en Rijkswaterstaat en een aantal grote bedrijven uit de bouw- en installatiesector.
Doel is om de veiligheid in de gehele keten te verhogen.

Hoe Lieftink werkt

Afspraak is afspraak bij Lieftink. Geen contact via tussenpersonen, maar rechtstreeks met een vast aanspreekpunt. Tijdens het gehele project worden alle activiteiten afgestemd op de bouwlogistiek en Lieftink is dan ook bekend met strakke planningen.

 • Offerte

  Als u al weet welke producten u wilt, kunt u schriftelijk of per email een offerte aanvragen. Deze maken wij dan aan de hand van uw tekeningen. Om u een zo volledig mogelijke offerte te sturen, vragen wij u alle informatie en bouwgegevens mee te sturen. U kunt ook langskomen of ons vragen bij u langs te komen. Dan kunnen we in een persoonlijk contact de offerte aanvraag behandelen.

  Wanneer u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u conform deze offerte een heldere en gedetailleerde orderbevestiging.

 • Ontwerp

  Zodra de order bevestigd is, gaat ons ontwerp team aan de slag. Met alle knowhow in huis, kunnen we de ontwerpen afstemmen op alle eisen en wensen. Bij een renovatieproject komen onze medewerkers langs om het gebouw op te meten, zodat het eindresultaat tot in de kleinste details klopt.

 • Voorbereiding

  Het ontwerp wordt vertaald naar een gedetailleerd overzicht van alle benodigde producten. Lieftink koopt haar grondstoffen uitsluitend in bij vaste en betrouwbare leveranciers. Door het gebruik van een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) komen we in het verdere traject en bij de montage niet voor verassingen te staan.

 • Productie

  De gevelproducten worden in eigen huis gefabriceerd. Dit zorgt ervoor dat wij snelle doorlooptijden kunnen garanderen, maar ook flexibel in kunnen spelen op door u gewenste wijzigingen.

 • Coating

  Naast een eigen fabriek beschikt Lieftink ook over een eigen coatingfaciliteit waarmee we onze producten kunnen leveren met diverse coatingtechnieken en in oneindig veel kleuren. Hierdoor is het mogelijk om gevelelementen aan de binnen- en buitenkant in verschillende kleuren uit te voeren. Ook kunnen draaiende delen in een andere kleur worden gecoat.

 • Montage

  Uw bestelling wordt veilig en snel op uw locatie afgeleverd waarna het montageteam aan het werk gaat. Al onze monteurs hebben een erkende opleiding en VCA-1 op zak. Zo bent u tijdens en na het bouwtraject verzekerd van kwaliteit en veiligheid.

 • Nazorg

  Lieftink staat bekend om haar goede service en nazorg. Aan de hand van een gedetailleerde opleveringslijst worden alle projecten nauwkeurig nagelopen. Daarnaast zijn onderdelen nog jaren leverbaar en kunnen wij u ook met onderhoudscontracten van dienst zijn.

'Betrouwbaarheid, ervaring, kwaliteit,

helderheid en service. Dat is waar Lieftink voor staat.'

dhr. S. Sakes - hoofd tekenkamer