08/07

Leaftink Geveltechniek

Lieftink Geveltechniek zet duurzaam en verantwoord ondernemen door!

Met de aanschaf van een Nissan LEAF, 100% elektrisch, heeft Lieftink weer een stap gezet naar het verduurzamen van de onderneming. Na het plaatsen in 2011, van zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand is nu de stap gemaakt naar een 0% CO2 uitstoot auto, de Nissan LEAF. Om alle vooroordelen weg te nemen heeft Autobedrijf Nissan Van Leijden de berijder een week lang in de Nissan LEAF laten rijden. In deze week werd ruim 1000 kilometer afgelegd dit naar volledige tevredenheid, zelfs een trip naar Antwerpen werd in het programma opgenomen. Hierop hebben de directeuren Dirk en Hans Lieftink besloten tot de aanschaf van de Nissan LEAF. Daarnaast heeft Lieftink twee oplaadmogelijkheden aan het pand laten monteren zodat niet alleen de eigen Nissan LEAF geladen kan worden maar ook die van bezoekers.

IMG_2445 IMG_2460 IMG_2463 IMG_2490

Terug naar het nieuwsoverzicht