Vacature poedercoater
20/04

Vacature: Poedercoater

Ben jij nauwkeurig en heb je oog voor kwaliteit? En heb je ervaring als poedercoater of natlakspuiter? Dan zoeken wij jou, want wij hebben een vacature openstaan voor de functie van poedercoater.

Onze nieuwe poedercoater:

  • heeft (enige) ervaring als poedercoater of natlakspuiter;
  • is enthousiast en gedreven om een hoge kwaliteit te leveren;
  • werkt nauwkeurig;
  • kan goed samenwerken.

Dit bieden wij jou:

Uitdagende opdrachten voor mooie opdrachtgevers! Lieftink Geveltechniek verzorgt namelijk complete gevelsystemen en –oplossingen in aluminium, kunststof en staal voor een veelzijdig klantenportfolio. We hebben een eigen fabriek met moderne poedercoatstraat en willen daarmee onze klanten écht ontzorgen. Jouw werk vind je straks terug in winkelcentra, kantoorpanden, woningcomplexen en meer.

Solliciteren?

Wil jij fulltime aan de slag bij een vooraanstaande en dynamische organisatie? Stuur je motivatie met cv naar vacature@lieftink.nl, ter attentie van Rob van Diggele. Hij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar het nieuwsoverzicht