13/06

Lieftink in het boek ‘Façades 2018’

VMRG publiceerde vorige maand ‘Façades 2018’; een boek met uiteenlopende gevelbouwprojecten. Drie projecten van Lieftink Geveltechniek worden hierin genoemd.

In Façades 2018 komen met name duurzame projecten voor. Een van die projecten is het Stadionplein in Amsterdam. Lieftink leverde hiervoor zeer hoog geïsoleerde profielen met tripple beglazing. Hiermee is het gebouw thermisch goed geïsoleerd en duurzaam.

Ook het Entreegebouw van de Keukenhof in Lisse is in het boek te vinden. Lieftink leverde en monteerde de vliesgevels waarin domotica zijn verwerkt.

Tot slot is Lieftink in het boek te vinden met de Vechthaven in Maarssen. Voor deze riante woningen zocht Lieftink de juiste profilering. Uiteindelijk is gekozen voor de slanke AWS65WF serie van Schüco.

Terug naar het nieuwsoverzicht