06/09

Lieftink levert aandeel in uitbreiding hotel Van der Valk

Een prachtige en omvangrijke opdracht voor Lieftink Geveltechniek. We mogen namelijk een aandeel leveren in de grote uitbreiding van het Van der Valk-hotel aan de A4 bij Schiphol! 

Het Van der Valk-Hotel aan de A4 wordt spectaculair vernieuwd. Zo gaat de aannemer, Pleijsier Bouw, de vleugel aan de zuidzijde volledig afbreken. Hiervoor in de plaats komt een toren van bijna 45 meter hoog. Door de komst van de toren komen er 227 nieuwe kamers, een zalencomplex, een fors groter restaurant met ontbijtzaal en een nieuwe lounge en brasserie.

Voor het nieuw te bouwen deel mogen wij de kozijnen leveren. Deze maken we op basis van het ontwerp van P.A.M. Teunissen Architectenburo, dat al bekend is met de Van der Valk-hotels. Houd onze website in de gaten voor het eindresultaat!

Terug naar het nieuwsoverzicht