Nazorg

Lieftink staat bekend om haar goede service en nazorg. Aan de hand van een gedetailleerde opleveringslijst worden alle projecten nauwkeurig nagelopen. Daarnaast zijn onderdelen nog jaren leverbaar en kunnen wij u ook met onderhoudscontracten van dienst zijn.

Reacties uitgeschakeld voor Nazorg

Montage

Uw bestelling wordt veilig en snel op uw locatie afgeleverd waarna het montageteam aan het werk gaat. Al onze monteurs hebben een erkende opleiding en VCA-1 op zak. Zo bent u tijdens en na het bouwtraject verzekerd van kwaliteit en veiligheid.

Reacties uitgeschakeld voor Montage

Coating

Naast een eigen fabriek beschikt Lieftink ook over een eigen coatingfaciliteit waarmee we onze producten kunnen leveren met diverse coatingtechnieken en in oneindig veel kleuren. Hierdoor is het mogelijk om gevelelementen aan de binnen- en buitenkant in verschillende kleuren uit te voeren. Ook kunnen draaiende delen in een andere kleur worden gecoat.

Reacties uitgeschakeld voor Coating

Productie

De gevelproducten worden in eigen huis gefabriceerd. Dit zorgt ervoor dat wij snelle doorlooptijden kunnen garanderen, maar ook flexibel in kunnen spelen op door u gewenste wijzigingen.

Reacties uitgeschakeld voor Productie

Voorbereiding

Het ontwerp wordt vertaald naar een gedetailleerd overzicht van alle benodigde producten. Lieftink koopt haar grondstoffen uitsluitend in bij vaste en betrouwbare leveranciers. Door het gebruik van een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) komen we in het verdere traject en bij de montage niet voor verassingen te staan.

Reacties uitgeschakeld voor Voorbereiding

Ontwerp

Zodra de order bevestigd is, gaat ons ontwerp team aan de slag. Met alle knowhow in huis, kunnen we de ontwerpen afstemmen op alle eisen en wensen. Bij een renovatieproject komen onze medewerkers langs om het gebouw op te meten, zodat het eindresultaat tot in de kleinste details klopt.

Reacties uitgeschakeld voor Ontwerp

Offerte

Als u al weet welke producten u wilt, kunt u schriftelijk of per email een offerte aanvragen. Deze maken wij dan aan de hand van uw tekeningen. Om u een zo volledig mogelijke offerte te sturen, vragen wij u alle informatie en bouwgegevens mee te sturen. U kunt ook langskomen of ons vragen bij u langs te komen. Dan kunnen we in een persoonlijk contact de offerte aanvraag behandelen.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u conform deze offerte een heldere en gedetailleerde orderbevestiging.

Reacties uitgeschakeld voor Offerte