2020

Na 4 jaar samen met Dirk Lieftink de dagelijkse leiding te hebben gevoerd treedt Joost Plompen in als mede-eigenaar. Hiermee wordt de verdere koers van het bedrijf uitgezet.

Reacties uitgeschakeld voor 2020

2019

Hans Lieftink draagt zijn aandelen over aan Dirk Lieftink en treedt terug uit de organisatie. Hiermee wordt ruimte gegeven aan jonge ambitieuze medewerkers.

Reacties uitgeschakeld voor 2019

2016

Nadat Joost Plompen in 2015 is toegetreden tot de directie treedt Hans Lieftink hieruit om zich volledig toe te leggen op het projectmanagement. Dirk Lieftink en Joost Plompen zorgen voor de dagelijkse leiding.

Door te blijven investeren in kennis, kunde en automatisering kunnen we volledig BIM engineeren. Hiermee zijn wij volwaardig partner voor de vele opdrachtgevers die met deze moderne ontwerptechniek werken.

Reacties uitgeschakeld voor 2016

2014

Lieftink Geveltechniek is uitgegroeid tot een bedrijf om trots op te zijn. Door continue de technische innovaties te volgen, te investeren in vakkennis van werknemers en duurzame, energiezuinige en automatische toepassingen, blijven we koploper in de geveltechniek. Zo kunnen we blijven voldoen aan de veeleisende markt en de individuele wensen op maat. We hebben de energie voor de toekomst!

Reacties uitgeschakeld voor 2014

2012

De directie bemerkt dat de kracht van Lieftink in de zakelijke projecten zit en besluit de focus te leggen op Lieftink Geveltechniek. Lieftink laat hiermee wederom zien een flexibele speler te zijn die goed kijkt naar de behoefte van de markt.

Reacties uitgeschakeld voor 2012

2009

De lang geplande coatingfaciliteit is werkelijkheid geworden. Vanaf oktober 2009 wordt een groot deel van het plaatwerk en de profielen door Lieftink zelf gecoat. In verband met de capaciteit en de kosten worden voor grote projecten de profielen in kleur bij Schüco besteld.

Reacties uitgeschakeld voor 2009

2008

In 2008 wordt het inmiddels ontstane ruimtegebrek van de montage afdeling opgelost met wederom een uitbreiding. Dit resulteerde in een goed lopende montage afdeling met korte communicatielijnen.

Reacties uitgeschakeld voor 2008

2006

In 2006 treedt Aad af, na ruim 20 jaar DGA te zijn geweest. Om de verschillende doelgroepen beter van dienst te zijn, wordt intern een splitsing gemaakt en is Lieftink Geveltechniek een feit. Zo worden de specifieke behoeften van particulieren door Lieftink Ramenfabriek benaderd en worden zakelijke afnemers op maat benaderd en geholpen door Lieftink Geveltechniek. Om de dienstverlening te verbeteren en het volledige proces nog soepeler te laten verlopen, krijgen de ideeën voor een eigen coatingfaciliteit verder vorm.

Reacties uitgeschakeld voor 2006

2000

Uitbreiding op het gebied van productiecapaciteit door nieuwe geavanceerde machines zorgen in 2000 voor verdere professionalisering. Inmiddels worden grote projecten gerealiseerd met aluminium vliesgevels. Dit hightech product van Schüco is inmiddels niet meer weg te denken uit de huidige manier van bouwen.

Reacties uitgeschakeld voor 2000

1995

Het familiebedrijf wordt compleet met de toetreding van Hans, de derde broer. De bedrijfsomvang groeit nog steeds en dit komt tot uiting in een uitbreiding van vierkante meters. In naastgelegen panden wordt een nieuwe productielijn gebouwd. Grote zakelijke projecten worden succesvol opgeleverd en bepalen steeds meer de omzet.

Reacties uitgeschakeld voor 1995