ASW Sniepweg

Het nieuwe clubgebouw van voetbalvereniging AWS in Waddinxveen is voorzien van aluminium kozijnen met grote glaspartijen. Hierdoor is er een prachtig zicht is op alle speelvelden die rondom het gebouw liggen.

 

Reacties uitgeschakeld voor ASW Sniepweg

Sterrenbad

Op de bestaande locatie van het Sterrenbad is een prachtig nieuw zwembad gebouwd. Met dit zwembad kan Wassenaar zijn inwoners weer zwem- en sportplezier bieden. Het gebouw kenmerkt zich door vele driehoekige en rechthoekige vormen. De grote glaspartijen maken het zwembad licht en luchtig, waardoor de zon de kans krijgt om gedoseerd naar binnen te schijnen. Het zwembad kan ook een besloten karakter krijgen, waardoor iedereen dit zwembad kan gebruiken.

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Sterrenbad

Bokkeduinen

De opdrachtgever ROC had behoefte aan een nieuw gebouw voor de sport- en beveiligingsopleidingen, waar naast de diverse gebruikerseisen ook een budgettaire eis werd gekoppeld. Architect, aannemer en gevelbouwer hebben met elkaar een schitterend gebouw gemaakt. Met respect voor elkaars discipline hebben alle partijen zich ingespannen om binnen het budget een mooi en toepasbaar gebouw te ontwerpen waar de opdrachtgever trots op is.

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Bokkeduinen

Sloterparkbad

Lieftink Geveltechniek heeft in 2000 alle gevels geleverd en gemonteerd van het Sloterparkbad. De vliesgevels zorgen voor een grote hoeveelheid natuurlijk licht in het complex. Met een rond vooroverhangend ontwerp heeft de gevel een bijzondere uitstraling.

Reacties uitgeschakeld voor Sloterparkbad