Verslavingskliniek Mirage

Het project Mirage kliniek bestaat uit de herontwikkeling van Villa Ockenrode in Den Haag. HEt gebouw wordt gebruikt als een ontwenningskliniek voor alcohol- en drugsverslaafden. Lieftink Geveltechniek leverde Schuco AWS65 kozijnen, deels met getoogde bovendorpels.

Reacties uitgeschakeld voor Verslavingskliniek Mirage

Verpleeghuis Oudshoorn

Een moderne en prettige leefomgeving was het uitgangspunt voor de nieuwbouw van verpleeghuis Oudshoorn. Door de gefaseerde bouw op de oorspronkelijke plek van dit verpleeghuis is daarbij de vertrouwde leefomgeving gehandhaafd. De ekers, opgebouwd uit aluminium kozijnen, vormen een speelse uitstraling. De automatische toegangsdeuren zorgen voor een hoog comfort.

Reacties uitgeschakeld voor Verpleeghuis Oudshoorn

Verpleeghuis Vivaldi

Verpleeghuis REC Vivaldi heeft een nieuwbouw gerealiseerd waarin  Aluminium Gevels van Lieftink Geveltechniek zijn aangebracht, De voorwaarde was, dat de bewoners, hun welzijn en het prettig wonen centraal zouden staan. Het gebouw gelegen op een eiland is verbonden met de omgeving. De bouwkundige uitgangspunten waren toekomstwaarde creëren en een prettige werkomgeving voor alle bewoners en medewerkers

Reacties uitgeschakeld voor Verpleeghuis Vivaldi

Driehoorne

Het prachtige appartementencomplex dat voor de senioren in Alphen aan den Rijn werd opgeleverd, is een waar kwaliteitsproduct. Stichting Driehoorne heeft er in vruchtbare samenwerking met alle betrokken partijen totaal 73 nieuwe woningen gerealiseerd. De onderhoudsarme kozijnen en soepele vouwwanden bieden veel licht en uitzicht en werden geplaatst door Lieftink Geveltechniek BV.

Reacties uitgeschakeld voor Driehoorne