Vacature werkvoorbereider
27/02

Lieftink zoekt werkvoorbereider

Vacature: werkvoorbereider

Update: deze vacature is reeds vervuld.

Wil jij werken bij een gerenommeerd fabrikant en leverancier van gevels? Heb jij ervaring in de branche en een MTS/HTS-opleiding gevolgd? En beschik jij over een gezonde dosis ambitie en enthousiasme? Dan ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken!

Onze nieuwe werkvoorbereider:
– verzorgt de werkvoorbereiding van productie en montage;
– stuurt inkoop en productie aan;
– bedenkt bouwkundige oplossingen en werkt deze uit.

Duurzaam en lean bouwen vinden wij belangrijk. We denken mee met onze klanten en verwachten dat ook van jou. Ben jij degene die wij zoeken en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatie. Stuur je brief met cv naar Rene Vonk: vacature@lieftink.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht