Vacature tekenaar/engineer
24/11

VACATURE: Tekenaar/Engineer (mbo/hbo)

WIJ INVESTEREN IN JOU, jij investeert in ons!

Heb jij een opleiding Bouwkunde of Werktuigbouwkunde (mbo of hbo) en ben je op zoek naar een uitdagende baan als tekenaar/engineer? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons engineeringsteam!

 

Innovatieve constructies ontwerpen

Wij ontwerpen, produceren en monteren kwalitatief hoogstaande aluminium gevels, ramen en deuren voor nieuwbouw, maar ook voor renovatieprojecten. Onze constructies kunnen brand-, kogel- en/of inbraakwerend zijn. Domotica is niet meer weg te denken uit een vooruitstrevend gevelontwerp, dus ook dit komt regelmatig voorbij. Wij produceren alleen op wens van onze klanten en bouwen soms de meest bijzondere constructies. Maar onze corebusiness bestaat uit grotere series ramen, deuren of vliesgevels als onderdeel van grotere projecten. Iedere werkdag is daarom weer anders voor onze engineers.

 

Lekker werken, veel leren

Bij ons teken je met AutoCAD en met Revit in een BIM-ontwerp (virtuele bouwconstructies). Ben je daar nog geen pro in? Geen probleem, want wij verzorgen je opleidingen en trainingen. Daardoor kun jij straks perfect uit de voeten met innovatieve tekenprogramma’s en daar heb je de rest van je carrière plezier van! Bovendien staan je ervaren collega’s altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Wil je een vakopleiding volgen? Wij investeren graag, zodat jij jezelf ontwikkelt en wij kunnen profiteren van de door jou opgedane kennis. Naast je ontwerpwerkzaamheden ondersteun je onze projectleiders, onder meer door kwaliteitscontroles op de bouwlocaties uit te voeren. Je bent dus ook nog eens verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geleverde product. Kortom: een hele uitdaging voor wie durft.

 

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief met cv naar René Vonk en/of Joost Plompen, via vacature@lieftink.nl. Ook voor vragen kun je bij ons terecht. Uiterlijk 1 februari 2022 laten wij je weten of je bent uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Hopelijk tot snel!

René en Joost

 

Profiel

 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau en een technische opleiding, bijvoorbeeld
  bouwkunde of werktuigbouwkunde.
 • Kennis van AutoCAD.
 • Bereid om opleidingen te volgen.
 • Accurate werkhouding, communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen.
 • Collegialiteit hoog in het vaandel hebben.
 • Vrouw/man.

 

Aanbod

 • Uitdagende en veelzijdige positie in een flexibele, open en platte organisatie
  die de ontwikkeling van haar werknemers hoog in het vaandel heeft staan.
 • Opleidingsmogelijkheden, denk hierbij aan:
 • Doorgroeimogelijkheden (bij gebleken geschiktheid).
 • Passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal en Techniek.

 

Contactpersoon

Naam: René Vonk en/of Joost Plompen
E-mail: vacature@lieftink.nl
Telefoon: 0172-469670
Voor meer informatie zie ook www.lieftink.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht