14/06

Vacature: Buitenmonteur 2de (lbo of mbo) – ook voor starters!

Wij investeren in jou!

Vind jij het leuk om dingen te monteren? Heb jij technisch inzicht, productkennis en een cursus Basis veiligheid afgerond? Beschik je over een praktisch werk- en denkniveau? En ben je op zoek naar een uitdagende baan als Buitenmonteur? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in ons team van monteurs.

 

Gevels, ramen en deuren

Wij produceren en monteren kwalitatief hoogstaande aluminium gevels, ramen en deuren voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Onze constructies kunnen brand-, kogel- en/of inbraakwerend zijn en zijn regelmatig voorzien van de nodige domotica. Wij produceren alles volgens de wensen van onze klanten. Elke werkdag als Buitenmonteur is net als onze projecten: steeds anders!

 

Monteren op locatie

Bij Lieftink ga je aan de slag als Buitenmonteur 2de. Je voert onder leiding van je leidinggevende montagewerkzaamheden uit op locatie. Daarnaast houd je je bezig met het laden van het montagevoertuig, het doorgeven van wijzigingen tijdens de werkuitvoering, het doorgeven van tekortkomingen, het bijhouden van de urenadministratie en meld je op tijd eventuele ongevallen en incidenten aan de 1e monteur. Het is voor deze functie belangrijk dat jij technisch inzicht hebt en over een rijbewijs B beschikt.

 

Solliciteren?

Zie jij jezelf al als Buitenmonteur bij Lieftink werken? Stuur je motivatiebrief met cv naar Ernst Verbeek, via vacature@lieftink.nl. Ook voor vragen kun je bij hem terecht. 

Hopelijk tot snel!

Terug naar het nieuwsoverzicht