14/06

Vacature: Werkvoorbereid(st)er (mbo/hbo), ook voor starters!

WIJ INVESTEREN IN JOU, JIJ INVESTEERT IN ONS!

Heb je net je diploma Bouwkunde of Werktuigbouwkunde (mbo of hbo) op zak? Of heb je een aantal jaar ervaring in techniek? Of een sterke interesse hiervoor? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren naar een uitdagende baan als Werkvoorbereider?
Wie weet maak jij dan binnenkort deel uit van ons team in de functie als Werkvoorbereid(st)ers!

GEAVANCEERDE EN MOOIE PRODUCTEN

Wij produceren en monteren kwalitatief hoogstaande aluminium gevels, ramen en deuren voor mooie uitdagende nieuwbouw en renovatieprojecten. Onze constructies kunnen wij Isolerend, geluid-, brand-, kogel- en/of inbraakwerend uitvoeren of met combinaties hiervan. Steeds meer worden onze kozijnen voorzien van de domotica (op afstand openen van ramen en deuren enz.). Al onze opdrachten zijn klant-gestuurde opdrachten die wij maken volgens de wensen van onze klant.

JEZELF ONTWIKKELEN IN EEN GEMOEDELIJKE SFEER

Onze visie, resultaten realiseren met elkaar in een gemoedelijke sfeer met ruimte voor aandacht voor elkaar, klanten en overige relaties. Samenwerkend aan de ontwikkeling van onze organisatie, maar ook voor de persoonlijke ontwikkeling van jou.
Vind je het fijn om mee te mogen denken over ontwikkelingen van producten, projecten en processen, dan ben jij wellicht de geschikte nieuwe collega voor ons.

KORTE SAMENVATTING FUNCTIE

Voordat wij onze hoogwaardige gevelelementen kunnen maken, dienen we eerst de materialen en middelen hiervoor in te kopen. Hierbij is een precieze doordachte werkvoorbereiding met aandacht voor de productie-, montagemethode en veiligheid voor gebruikers van onschatbare waarde. Duurzame bouwkundige detailleringen zullen worden bedacht met oog voor design. De maatvoering van renovatieprojecten meet je zelf in het werk op, waarbij eigen inzicht een grote rol speelt. Bij kleine projecten neem jezelf de verantwoording maar bij groter werk neem je als team de verantwoording.
Onmisbare hulpmiddelen zoals AutoCad, geavanceerd productgenerator en een ERP systeem staan tot je beschikking op actuele krachtige hardware.

WIL JE SOLLICITEREN?

Een taak met heel veel facetten dus en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkelingen.
Heb je geen ervaring, maar wel de spirit, geen probleem want wij verzorgen je opleiding en trainingen. Bovendien staan je ervaren collega’s altijd voor je klaar. Wil je daarnaast een aanvullende vakopleiding volgen (ook hbo)? Wij investeren graag in je!

Geïnteresseerd, stuur dan je motivatiebrief met CV t.a.v. René Vonk, via vacature@lieftink.nl. Voor specifieke vragen of toelichtingen kun je bij hem terecht (0172-406221)

Hopelijk tot snel!

Terug naar het nieuwsoverzicht