vacature engineer / tekenaar
26/07

Vacature: tekenaar / engineer (mbo of hbo) – ook voor starters!

Update 2 oktober 2017: Deze vacature is inmiddels ingevuld

Wij investeren in jou!

Heb je net je diploma Bouwkunde of Werktuigbouwkunde (mbo of hbo) op zak? Of heb je al een aantal jaar ervaring als engineer? En ben je op zoek naar een uitdagende baan als tekenaar / engineer? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons engineeringsteam!

Innovatieve constructies ontwerpen

Wij ontwerpen, produceren en monteren kwalitatief hoogstaande aluminium gevels, ramen en deuren voor nieuwbouw, maar ook voor renovatieprojecten. Onze constructies kunnen brand-, kogel- en/of inbraakwerend zijn. Domotica zijn niet meer weg te denken uit een vooruitstrevend gevelontwerp, dus ook die komen regelmatig voorbij. Wij produceren alleen op wens van onze klanten en daarom bouwen we soms de meest bijzondere constructies. Maar onze core business bestaat daarnaast uit grotere series ramen, deuren of vliesgevels als onderdeel van grotere projecten. Iedere werkdag is voor onze engineers weer anders.

Lekker werken, veel leren

Bij ons teken je met AutoCAD en/of met Revit in een BIM-ontwerp (virtuele bouwconstructies). Ben je daar nog geen pro in? Geen probleem, want wij verzorgen je opleidingen en trainingen. Daardoor kun jij straks perfect uit de voeten met innovatieve tekenprogramma’s en daar heb je de rest van je carrière plezier van! Bovendien staan je ervaren collega’s altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Wil je een vakopleiding volgen (ook hbo)? Wij investeren graag, zodat jij jezelf ontwikkelt en wij kunnen profiteren van de door jou opgedane kennis. Naast je ontwerpwerkzaamheden ondersteun je onze projectleiders, onder meer door kwaliteitscontroles op de bouwlocaties uit te voeren. Je bent dus ook nog eens medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde gevelelementen. Kortom: een hele uitdaging voor wie durft.

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief met cv naar Sjoerd en Dirk, via vacature@lieftink.nl. Ook voor vragen kun je bij ons terecht. Uiterlijk 1 september 2017 laten we je weten of je bent uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Hopelijk tot snel!

Sjoerd en Dirk.

Terug naar het nieuwsoverzicht